Karas. Karo vado keitimas


Karas vyksta toliau. Ir paskutiniu metu pradėjau pralošinėti. Aš, gal iš panikos, vos nesukėliau atominio karo. Turiu aš atominį ginklą, bet labai labai nenoriu jo panaudoti, nes nu žiauru ir aš ne toks, kad galėčiau jį panaudoti, per daug geras. Visi aiškina, kad aš durnas, bet …

Savaitgalį eilinis mano pralaimėjimas kare ir aš pajutau, kad vyksta mūšis, o man net mintis nekylo kreiptis į savo karo vadą, į generalisimą pagalbos. Tai aiškiai suvokiau, kad netinkamą žmogų pasirinkau, kad vadovautų mūšiams.

Ir dabar keičiu savo karo vadą. Vėl atgijo viltis, kad bus viskas ok, kad karą, gal ir su nuostoliais, bet baigsim taip kaip aš noriu.

O šiaip naujas karo vadas labai panašus į šiuos iš Naujosios Zelandijos:

New Zealand Maori V Tonga Haka

Blia, rimtai, taip ir kalba sau į krūtinę mušdamasis. Naujas mano karo vadas 🙂

 

11 comments

  1. Ačiū, na, tas naujas karo vadas man patinka, gal pagaliau viskas pajudės, o tai seniau – palaukiam, dar palaukiam, o ko laukėm? Dabar kai žiūriu, tai visai nesąmonė buvo.

    Like

  2. s-j, paulina. Aha, naujas advokatas. Tikrai stipresnis nei buvo. Jau byla teisme, jau paskirtas teisėjas. Na, dabar ir turėtų prasidėti įdomumas. Bet jei Šedžius per du metus išskyrė, tai gal mane (ne įžymybę) per kokius metus išskirs 🙂 Bet jau viskas juda ir šiaip viskas pagal įstatymus (o aš jų nežinau, tam man ir reikalingas tas kas žino). Dabar kai pagalvoju, tai buvusi advokatė iš vis nesuprantu ką darė ir kokie jos tikslai. Kažkokia visiška nesąmonė buvo. Bet kokiu atveju, bet kokia patirtis gerai ir dabar, jei tik pamatysiu, kad šitas šudą malą, keisiu iš kart, turiu kandidatų net du, su ypatingom rekomendacijom. Bet šitas kol kas super. Va, gera pamoka, kad koks advokatas yra be galo svarbu.
    O po šito tai iš vis, vėl gyventi pradėjau, dirbti, ilsėtis, pramogauti, mokytis, net žiūriu kur žemės nusipirkti 🙂 Žodžiu, kaip jis ir sakė, tu gyvenk, o teisiniai dalykai yra jo reikalas, sutvarkys.
    Na, va, neturiu kada rašyti, vėl varau į renginį vakare 🙂 Jeee 🙂

    Like

    • Deja, bet kartais tenka gintis, jei tave užpuola. Tam ir visokios NATO ir biudžeto eilutės ruošimuosi gynybiniam karui. Deja, bet tosk pasaulis yra.

      Like

  3. St, viskas darosi dar slapčiau, progrese, tuoj turėtų kažkas labai įdomaus, kas prieš mane ruošiama. Tiesa, šiandien tokį bajerį sužinojau, kad seniai taip juokiausi. Parašysiu trumpą įrašą apei tai.

    Like

Leave a comment