Įvairūs pastebėjimai apie žaliavalgystę, tame tarpe ir apie seksą


Na, dabar kai geriu ir žaliavalgiškus kokteilius bei gaminuose ir kitus patiekalus, galiu laikyti save tikru žaliavalgiu tai galiu pareikšti kai kurias mintis apie žaliavalgystę. Ir aišku, nebūčiau aš, jei nepaliesčiau ir sekso temos.

Na, kad numečiau svorio, tai visiems aišku. Dabar sveriu 78 kg., tai nuo žaliavalgytės pradžios numečiau 18 kg. Visi pažįstami klausinėja, kas čia su manimi atsitiko, nes matosi akivaizdžiai. Dar įdomiau. Vienas bičas su manimi sviekindavosi, nors aš vis neprisimenu iš kur jį pažįstu. Pašnekėdavome. Vakar praėjo pro mane lyg nepažinotų. Oho.

Jaučiuosi sveikas ir energingas. Ant tiek, kad tapau donoru, daviau kažkam savo brangaus ir sveiko, kokybiško kraujo.

Pamirštu suvalgyti bičių duonelės. Vadinasi pradėjau baltymų gauti iš žalumynų. Taip pat pradėjau pamiršti išgerti auksinės šaknies. Nebereikia tonizatoriaus.

Ant šlaunies buvo užaugęs toks keistas guzas. Jau daug metų. Rodžiau poliklinikoje, bet kažkaip daktarai nesusidomėjo, jiems nepasirodė pavojingas, tai aš labai nesigilinau. Čia kurį vakarą ranka užkliuvo už tos vietos. Oba. Beveik nebėra. Sumažėjęs iki minimumo ir nebejautrus. Oho, juk sako, kad žaliavalgystė vėžius pagydo. Mano kažkokį guzą baigia sunaikinti.

Gripu persirgau ypač lengvai ir tik per vieną naktį. Na, gal ne gripas buvo, gal tik persišaldymas, bet vis tiek ypatingai lengvai persirgau.

Rašiau, kad dažniau šalta būna. Gal orai atšilo ar pripratau, bet nebešalta. Na, ateis žiema – žiūrėsim.

Skaičiau, kad vieno žaliavalgio klausia, o kaip jo pasikeitė įprastas gyvenimas. Atsakė, kad niekuo, tik dantų nebereikia valytis. Daugiau nebuvo paaiškinta, tai taip ir liko man mįslė, o kodėl. Na, dantis aš valausi ir toliau, tik man įdomu, kodėl jam nebereikia.

Gal čia susiję? Pradėjau į darbą nešiotis pasigamintus žaliuosius kokteilius. Jau daug metų darbe naudojausi puoduku. Ir žinot kaip būna, kai geri arbatą, tai sienelės taip paruduoja, jos nenusiplauna. Negražiai atrodo, bet, ai, man dzin. Taigi visą dieną gėriau iš jo savo kokteilį. Vakare nuėjau išsiplauti (aha, tingiu kas kart plautis) ir mano nuostabai visi seni arbatos rudumai dingę. Švarus švarus puodelis. Čia enzimai suvirškino?

Pradėjus gerti žaliuosius kokteilius susitvarkė metabolizmas, na, liaudiškai tariant mažiau bezdėti pradėjau.

Sužinojau, kad žaliavalgiai valgo labai įvairiai ir skaniai. Net šokoladinius desertus turi. Oho.

Ok. Ir pabaigai įdomiausia. Žaliavalgystė ir seksas. Šiaip tiesioginio poveikio lyg ir nepajutau. Nors aišku, kai turi šiaip daugiau energijos, tai, matyt, daugiau turi energijos ir tam. Ai, po tiek metu vėl pamačiau savo pimpaliuką. Joke. Sorry, visų, kurie nemato savo pimpaliuko. Nors aš dar nebuvau iki tiek sustorėjęs, kad nematyčiau savojo, bet buvau pakankamai, kad jau galėčiau pasišaipyti iš savęs (26 kg buvo didžiausias skirtumas). O man šis juokelis kažkodėl labai juokingas. Ok. O jei rimtai. Ar padarė kokią įtaką žaliavalgystė mano seksualiniam gyvenimui? Gal. Jau kelinta naktį prabundu ir jaučiu, kad žmona mane apsikabinus ir glosto mano pilvą. Nežinau, ar per miegus, ar irgi prabudus, bet seniau taip nebūdavo. Na, tokie dalykai užveda 🙂

Kol kas tiek pradedančiojo žaliavalgio pastebėjimų.

6 comments

  1. Tai vadinasi išgyveni medaus mėnesį ir visom prasmėm jaunėji. Labai gerai. O dėl dantų, tai valytis matyt juos reikia visada. O šiaip mano vyrui, kuris jau penki metai vegetaras nesmirda iš burnos rytais.
    Beje, kol kas ir aš laikausi griežčiausios dietos per visą savo gyvenimą. Bet ne dėl figūros kaip ne keista, o dėl artėjančio advento. Manau nors kartą reikėtų ne tik gilintis į save, bet ir apriboti kiek galima daugiau maisto racioną.

    Like

  2. Linoreta 🙂 Įdomu dėl to kvapo iš burnos.
    Sėkmės laikantis dietos. Aš tai negalėčiau, aš pastoviai noriu ėsti 🙂 Man silpna darosi. Nors gal su laiku norėsiu mažiau?

    Like

  3. Vargu ar tai žaliavalgystė, bet dar yra toks torto pakaitalas, tiems kas eina iš proto dėl saldumo. Aš ji pasidarau, kada reikia dailinti linijas… O jas tenka dailinti visada…

    Datulės
    Baltieji grykiai juos reikia parą laikyti vandenyje
    saulėgražos
    Citrina

    Viską sublenderiuoti. Pavirsta į masę panašią į pyrago….Masė sudėliokite į gražią formą. Pas mane gražios nėra, todėl aš naudoju ledų tą šaukštą… Aš ant viršaus pasibarastau kavos ir suskanausu jus beržų arbata.

    Like

  4. Raganaite, na, žaliavalgiškas 🙂 Tik teisingai rašai – baltieji grikiai, t.y. nekepinti. Na, su kava dar sunkiau, aš rinkčiausi kakavą nekepintą, ją labiau mėgstu. O arbatą karštą, manau, galima atleisti 🙂 O šiaip, ačiū, skamba fainiai, reiks kada pabandyti.

    Like

Leave a comment