Ot ir ne žydai pasaulį valdo


Visi tikriausiai girdėjote teoriją, kad dabar pasaulį valdo žydai. Pasaulinis žydų klanas. Gal tai ir sąmokslo teorija, gal ir ne. Gal kaip tik tyčiom paskelbta, jog čia sąmokslo teorija, kad nuslėpti tiesą. Niekada to ir nesužinosim. Bet aš apie kitką.

Pradžiai trumpą humoriuką visiems žinomą.

– Su kuria ranka tu valaisi tualete šikną?

– Su dešine.

– Keista, aš tai su popieriuku.

Jau daug metų stebiuosiu, ypač viešose vietose kur nors. Nueini nusišikti. Nusivalai šikną, nori išmesti popieriuką, o tada paaiškėja, kad šiukliadėžė ne po dešine puse, o po kaire. Kas labai nepatogu. Na, nebent šikną valytumeisi atsistojęs, bet kažin ar kas taip daro. Arba nebent esi kairiarankis. O dabar su nelabai švariu popieriuku kažkaip turi persilenkti arba dar blogiau nešvarų bandyti perkelti į kitą ranką, o po to kažkaip vėl su neįgudusia ranka pataikyti į šiukliadėžę. Tikrai jau daug metų stebiu šį fenomeną. Kokį 80 procentų šiukšlių dėžių stovi po kairei. Tie likę keli procentai tik patvirtina taisyklę. Kaip sakoma: nėra taisyklės be išimties (kaip ir ši). Ir čia netikėtai supratau. Čia juk ne šiaip sau. Čia kažkas specialiai taip suprojektavo. Na, taip, visada ir vietos dėžei palikta tik po kaire. Tai kas čia taip globaliai visame pasaulyje mus valdo? Na, juk tulikas svarbi vieta. Jei pradėti veikti psichiškai, tai – nuo pamatų. Ir čia prisiminiau, kad pas indus kairė ranka laikoma nešvari. O kodėl nešvari? Ogi todėl, kad jie su kaire ranka šikną valo. Va. Tai čia indai suprojektavo visus tualetus taip, kad veiktų mūsų pasąmonė ir mus valdytų. Pasaulinis indų klanas.

O kodėl negaliu aš turėti savo sąmokslo teorijos?

20 comments

  1. Tu, turbūt, daug žinai apie masonus, “Illuminati”, “Bilderberg club” ir kitus konspiratorius bei jų vykdomas konspiracijas. Ar tu save priskiri “Truth seekers”? Ar tave erzina, kad aplink tave vien tik “Sheeple”? Galbūt, galvoji, kad esi pranašesnis žmogus už tuos “Sheeple”, kurie ganosi aplink tave, nes kažką žinai apie “Matrix”, o jie nieko nežino ir tik gyvena savo iliuzijose? Taip, tu esi pranašesnis žmogus už juos, nes žinojimas suteikia galią. Tačiau, ar žinai, kad tai, ką tu žinai dabar, tavęs negali išgelbėti? Jeigu tu ir toliau atkakliai ieškosi tiesos, kokia ji bebūtų, ir tau tai bus svarbiausia, tuomet už visų pasaulinių konspiracijų tu atrasi tokią tiesą: Jėzus Kristus yra Kelias, Tiesa ir Gyvenimas. Suprask teisingai, tik Jėzus Kristus tave gali išgelbėti nuo pražūties. Taip, tu esi nuodėmingas žmogus ir tavo nuodėmės negali būti išpirktos tavo pastangomis, o gali būti tik nuplautos Jėzaus Kristaus krauju. Tu matai, ką velnias daro per savo tarnus ir nori tokiai veiklai trukdyti, tačiau šiuo metu, kaip bebūtų gaila, tu jam negali sukliudyti, nes pats esi jo valdomas. Suprask, jeigu tu nuoširdžiai atgailausi už savo visas padarytas nuodėmes, priimsi Jėzaus Kristaus pasiaukojimą dėl tavęs ir apsispręsi atiduoti savo gyvenimą Jėzui Kristui, tuomet tu gimsi antrą kartą ir tapsi Dangaus karalystės piliečiu. Tik tada tu tikrai tapsi pavojingas velniui. Nedelsk ir pereik į Jėzaus Kristaus ir Jo Tėvo pusę jau šiandien! Romiečiams 10: 6 Bet teisumas iš tikėjimo kalba taip: „Nesakyk savo širdyje: ‘Kas įžengs į dangų?’ – tai yra Kristaus atsivesti; 7 arba: ‘Kas nusileis į bedugnę?’ – tai yra Kristaus iš numirusių susigrąžinti“. 8 Bet ką jis sako? – „Arti tavęs yra žodis – tavo burnoje ir tavo širdyje“, – tai yra mūsų skelbiamas tikėjimo žodis. 9 Jeigu lūpomis išpažinsi Viešpatį Jėzų ir širdimi tikėsi, kad Dievas Jį prikėlė iš numirusių, būsi išgelbėtas. 10 Nes širdimi tikima, ir taip įgyjamas teisumas, o lūpomis išpažįstama, ir taip įgyjamas išgelbėjimas. 11 Raštas juk sako: „Kiekvienas, kuris Jį tiki, nebus sugėdintas“. 12 Nėra skirtumo tarp žydo ir graiko, nes tas pats Viešpats visiems, turtingas kiekvienam, kuris Jo šaukiasi, 13 juk „kiekvienas, kuris šaukiasi Viešpaties vardo, bus išgelbėtas“. Romiečiams 8: 31 Tai ką dėl viso šito pasakysime? Jei Dievas už mus, tai kas gi prieš mus?! 32 Tas, kuris nepagailėjo savo Sūnaus, bet atidavė Jį už mus visus, – kaipgi Jis ir visko nedovanotų kartu su Juo? 33 Kas kaltins Dievo išrinktuosius? Juk Dievas išteisina! 34 Kas pasmerks? Kristus mirė, bet buvo prikeltas ir yra Dievo dešinėje, ir užtaria mus.

    Like

  2. Musulmonai irgi užpakalį valosi kaire ranka, o popieriaus visai nenaudoja. Kažin kaip Lietuvoje gyvenanti musulmonų bendrija, valosi kaire ranka ar visai … 🙂

    Like

  3. krikoni… nu kiek galima? nenorint taves uzgaut bet, jei neturi savu minciu tai susikaupk savy ir gal kokia nors uzklys, o ne referatus rasinek.

    Like

  4. krikščioni, oho, o tu pasirodo apsišveitęs, iliuminuotas (Illuminate lietuviškai berods apšviestas), taip sakant. Masonai tai mūrininkai 🙂 Norėjau sakyti, kad apie Bilderbergo grupę nieko negirdėjau, bet prisiminiau, kad vis gi mačiau youtubėje filmuką. Žmona rodė. Kažkoks durnelis internete jai užrodė kaip nerealiai įdomų dalyką, tai kol įrodžiau žmonai, kad egzistuoja sąmokslo teorijos, šiaip sau, iš neturėjimo ką veikti. Teko pavargti. Tokia laisvo interneto kaina. Apie “Truth seekers”, “sheeple” nežinau šiaip nieko. Bet sprendžiant iš angliškų pavadinimų galima nutuokti, kad pirmieji laiko save išmintingaisiais, o antruosius laiko durneliais. O apie Matricą tikrai žinau. Labai geras filmas. Nerealus 🙂 Visos trys dalys labai patiko.

    O tu čia mane agituoji atsiversti, ar tuos kurie užklys į mano blog’ą. Nes jei mane, tai be reikalo stengiesi, aš ir taip jau atsivertęs. O dėl kitų, na gal 🙂 Tik skamba kažkaip panašiai kaip tie masonai su iliuminatais – tiesa tik pas mus, ateik, ateik. Būsi pašvęstas į išrinktųjų kastą.

    Ai, dar tau pamąstymui iš tavo citatų iš Biblijos:

    12 Nėra skirtumo tarp žydo ir graiko
    13 juk „kiekvienas, kuris šaukiasi Viešpaties vardo, bus išgelbėtas

    Gluosni, joma jo, negadink tokios tobulos mano sąmokslo teorijos. Ai, jei musulmonai valosi ranka, tai jie popieriaus nenaudoja, kam jiems šiukšliadėžė. Kol kas veikia mano teorija. Nors kažkaip dabar pagalvojau – o iš kur pas indus gali būti popierius? Jie jaučiu irgi ranka valosi. Dėl Lietuvos musulmonų, na, dabar jiems rankos sveikindamasis nebepaduosiu 🙂 Ai, bendrai jie gi kaire ranka, o ne dešine. Nors nežinau, mano rankos tai dažnai susineria.

    O jie taip iš religinių isitikinimų? Man tai panašiau, kad tiesiog pas juos lapų nėra. Na, kaip pas mus didelių – klevo ar dar kokio medžio ar kito augalo. Nors ką žinau, gal yra. Bet ten dykumos, tai su dideliais lapais augalams sunku būtų.

    s-j, na, kam taip griežtai 🙂 Žmogus atrado Dievą, euforijoje dabar. Džiaugiasi. Ne tiek ir daug tokių džiaugsmingų ir laimingų žmonių.

    Beje, šikną irgi Dievas sutvėrė 🙂 O kai kurios šiknos net labai gražios. Net pusė žmogiškų (moteriškos) šiknų nerealiai gražios. 🙂

    Like

  5. Aš giliai nekapstysiu, bet šita problema ir mūsų fakultete labai gaji. Septyni tualetai, septynios šiukšliadėžės kairioje pusėje. O dežinėje keletas ne ten iš įpročių numestųpopieriukų 😀

    Like

  6. atfatf, mano antras gimimas buvo įtakotas reikšmingai sąmokslo teorijų. Taip, tai nuvedė prie sutikimo atverti duris į mano gyvenimą Jėzui Kristui. Aišku, ne tik konspiracijos mane prie to privedė. Savo laiku bloge rašysiu visa tai.

    Žinią skyriau tau, neatkreipiau dėmesio tada kai rašiau, kad rašau atfatf (keista, bet tikrai neatkreipiau dėmesio, kad su tavim jau kalbam tik kitose temose). Tačiau, kaip pats matai, žinia yra universali tiems, kurie kažką žino apie Novus Ordo Seclorum.

    Dėl izraelitų… Skirk pavienius izraelitus nuo Izraelio nacijos.

    Like

  7. Pieštukėli, va, matai, sakiau 🙂 Aš jau daug metų stebiu. Nieko daugiau neveikiu. Reiks gal fotografuoti pradėti ir į facebook;ą mesti 🙂 Juokauju dėl to. Bet šiaip tai tikrai nesuprantu, kodėl daugumoje vietų po kaire?

    krikščioni, ok, lauksim tavo istorijos, gal iki pensijos ir sulauksim 🙂

    Like

  8. Hmz, sakoma: ilgai nemiegok, nes dantys užpakalyje išdygs.
    Pasakysiu tada kitaip: Teks pūdą druskos suvalgyti, kol sulauksim.

    Like

  9. Na manau krikkioniui su ironijuos, juoko, ar humoro pajautimu nekazka…
    Siaurokas, poziuris krikioni..
    Atf, o tu saunuolis 🙂
    neapleidi blogo…

    Like

  10. Krikioni cituoju tave:
    “krikionis rašė:
    2014-Gegužė-17, 23:00
    Kažką čia nerimtai kalbate. LT pensija nuo 60 ar 65 metų. Dabar tikrai turite daugiau nei 20 metų, ar ne?”

    Tai vat tokios tokeles…

    Like

  11. Mylimoji, oi, labas. Mačiau ir tu įrašą parašei. Persikelsiu į wordpress’ą grįšiu nueisiu paskaitysiu, parašysiu. O dėl blogo neapleidimo, taigi čia mano psichoterapija 🙂

    O dėl krikionio. Čia ne humoro jausmo, o atsiprašau už išsireiškimą – išsilavinimo. Egzistuoja gramatikoje alegorija, hiperbolė, patarlės, posakiai ir t.t. Tuo kalba ir graži. Deja, mano neprilygsta tikriems rašytojams. Na, ne visiems tai duota.

    Like

  12. Krikioni ar tik nebusi tas kilometriniu “paklodziu” rasytojas po straipsniais komentaru skiltyje Lietuvos Ryto portale. Anas pasiraso “Krikscioniu” tiesa, o tu viena raide paemei ir kazkur pradanginai 🙂
    Gal cia ir ne tu, gal cia tik sutapimas toks- tiesa, tiek anas, tiek tu- abu megstate “paklodes”… 🙂
    Nors esu tikintis, bet pasakysiu, asmeniskai man nemalonu yra matyti tas prirasytas “adejalas”, ir nesvarbu kad teologiskai gal ten viskas ir ok, bet uztat jauciasi, kad su rasytoju kazkas ne taip, ypac su jo motyvais…

    Like

Leave a comment