Sex ar God


Įrašą skiriu:

http://pegasox.blogas.lt/

http://commitment.blogas.lt/

http://arbaviskasarbanieko.blogas.lt/

http://tutu.blogas.lt/

http://pheromone.blogas.lt/

Ir dar keliems 🙂 panašių pažiūrų bičams (chiromantui ir dar keli, neberandu ant greičio nuorodų).

Che, o iš tikrųjų norėjau pasirodyti, žiūrėkit, koks aš kietas, jau kaip tikras rašytojas pradėjau savo knygas (ui, įrašus) kažkam paskirti – mamai, tėčiui, žmonai ar mylimąjai.

O jie :), manau nesupyks, kad šis įrašas paskirtas jiems :). Net visai aktualus, sakyčiau bus. Mes turim kažką bendro. Kai kas sako, kad mano blog’e per dažnai liečiama sekso tema, kad man tik tas ir rūpi. Gal? Kitiems iš šono tai geriau matyti. O dar mano blog’e nemažai liečiama religijos tema. Peržiūrėjau savo anekdotų paruoštukus, kurie guli juodraštyje ir laukia publikavimo. Akurat. Dvi temos, tik dvi – seksas ir religija. Mat kaip.

Taigi. Važiuoju aš mašinoje ir klausausi Marijos Radijos. Aha, ne pats aš čia šitą įrašą sugalvojau. Beje, per Marijos Radiją yra laidų, kurios, manau, būtų įdomios ne tik religiniu požiūriu, pvz. laida Lyderiams. Arba neseniai apie šiuolaikinį mokslą ir etiką kažkokia laida buvo. Žiauriai įdomi. Pvz. ar žinote kodėl klonuota avelė Doly taip greitai numirė. Dėl to, kad ji iš senos ląstelės, t.y. nors embrionas buvo sukurtas naujas, bet ta ląstelė vis tiek turėjo savyje tą savo amžiaus informaciją. T.y. pvz. tau 50 metų. Sugalvoji save klonuoti, gimsta vaikelis, jam tarkim metukai, tačiau ląstelių amžius yra 51 metų (tiksliau dar daugiau, plius 9 mėnesiai) ir tada prasideda senatvinės ligos, mutacijos ir t.t. Ir kt.

Ui, nukrypau nuo temos. Taigi. Klausausi Marijos Radijos. Verčia kažkokio amerikiečio pastoriaus (ar kunigo, nelabai aš matau skirtumą) paskaitą (na, mašinoje vis tiek probėgšmom paklausai tik). Ir jis pasakoja, kad jo draugas dirba Google, ten kažkur prie valdžios. (O aš jau susidomėjau). Ir jis pateikė statistinius rezultatus (nežinau už kuriuos metus), ko dažniausiai žmonės ieško per Google. (Na, aš beveik neabejoju, kad sex, bet paklausykim, ką pasakys pastorius, čia juk Marijos radijas 🙂 ). Taigi, dažniausiai žmonės ieško Sex (aha, nieko nuostabaus, išskyrus, kad čia Marijos Radijas). O, klausia, kas antroje vietoje? (Hmz, nu neturiu jokio supratimo, kas gali būti antroje vietoje). O antroje vietoje, visų nuostabai, yra raktažodis God. (aha, va kodėl apie seksą per Marijos Radiją prakalbo).

Taigi žmonės ieško sekso ir Dievo. Ir kaip pastorius pasakė, kad tie žmonės, kurie eina į bordelius ieškodami sekso iš tikrųjų jie ieško Dievo. Nes gavę sekso jie nepasitenkina, neranda ramybės ir pilnatvės. Ir vėl, ir vėl ieško.

Gal todėl mano blog’e tiek daug sekso ir religijos?

Neteko išgirsti visos paskaitos, kažkur reikėjo išlipti. Tik nugirdau dar, kad šią paskaitą pastorius skaitė pirmojoje Kūno teologijos pasaulinėje konferencijoje. Oho, kokios krikščioniškos konferencijos vyksta 🙂

Taigi. Kai aš rašau apie seksą, tai tik reiškia, kad aš ieškau Dievo 🙂

P.S. Pegasai ir visi 🙂 (ir kaip tu susigaudai per tiek blog’ų 🙂 ) kiti, nepagalvokite, kad čia tau moralas kažkoks (nors nuskambėjo būtent taip). Bendrystė mūsų ta, kad tu irgi kažko ieškai, ir keli tavo įrašai parodė, kad norėtum turėti tą vieną vienintelę, bet vis nerandi. Gal jos ieškai, gal ko kito, neperskaičiau visų įrašų. Aš ir kažko ieškau. Net gerai nežinau ko. Vienas iš mano variantų Dievo. Gal. Pagyvensim pamatysim. Gal. 🙂

4 comments

  1. O kodėl jis tiek daug tų blogų turi? Niekaip nesuprantu…
    O apie avytės mirties priežastis jau seniai žinojau, iškart pagalvojau apie filmą “Keista Bendžamino Batono istorija” (bulkos vos ne). Liūdna taip, gimsti, o jau senas. O tai čia tie, kuriuos vadina be laiko pasenusiais, gal jie irgi klonuoti kokie? Ėch, visai aš ne į tavo dvi temas 🙂

    Like

  2. Pieštukėli, na, kiek aš suprantu, tai jie visi turi savo stilių, temą. Gal jam taip patogiau. Na, jei turi kažkokią temą. Aš kai neturiu temos, tai ir gaunasi blogas visokio ššš prirašyta.

    O tai, tipo, visi žinojo tą avytės mirties istoriją, tik aš tundra pirmą kartą išgirdau? 🙂 Ot :).

    Like

  3. Su visa pagarba Marijos radijui, bet užtenga wikipedia atsidaryt:

    Some have speculated that a contributing factor to Dolly’s death was that she could have been born with a genetic age of six years, the same age as the sheep from which she was cloned.[17] One basis for this idea was the finding that Dolly’s telomeres were short, which is typically a result of the ageing process.[18][19] The Roslin Institute have stated that intensive health screening did not reveal any abnormalities in Dolly that could have come from advanced aging.[17]

    Va taip gaunasi, kai žmonės neišmano pagrindų dalykų, apie kuriuos reiškia nuomonę. Klonavimo procesas labai toli nuo tobulumo, bet problemos ne “senose ląstelėse”.

    Like

  4. Na, ten tas sakė, kad turi nuotraukas darytas ir rodė (per radiją nesimatė). Jei neklystu, čia buvo VDU paskaita (ar konferencija) ir kažkoks (nepamenu pavardės) dėstytojas skaitė šią paskaitą studentams.

    Tai visą pagarbą ne Marijos radijui, kuris tik retransliavo, o Universitetui 🙂

    Like

Leave a comment