Rekomendacija visiems Blogas.lt rašytojams


Čia su tokia arnauskaite susirašinėjame.

Prasidėjo: kai-zmogui-truksta-sekso

Po to sekė: apie-anekdotus

Na, o dabar vėl naujas įrašas 🙂

—-

atfatf » 2012-09-13 13:54:35

Na, aš nepagydomas.

—-

arnauskaite » 2012-09-13 15:36:37

Nes niekas ne nebande, ane?

—-

atfatf » 2012-09-13 16:05:14

O tave pagydė? Galėtum rekomenduoti ką nors.

—-

arnauskaite » 2012-09-13 16:19:20

Nu jei nori galiu.. valstybinius, valstybinius…

—-

atfatf » 2012-09-13 19:53:16

Tai parekomenduok, ką nors iš savo patirties.

—–

arnauskaite » 2012-09-13 20:14:00

As tau parasiau viska.

—–

Kadangi rekomendacijos negavau, tai nusivyliau. Bet šiandien kitais keliais gavau:

Kūrybinio rašymo terapinė grupė

Dienoraščio rašymas, neišsiunčiami laiškai, poezijos ir prozos kūrimas grupėje – tai rašymo terapija. Terapiškai veikia ne tik pats rašymas, bet ir parašyto žodžio aptarimas grupėje ar individualiai. Rašymo terapija yra taikoma darbui su asmenimis, turinčiais psichologinių bendravimo sunkumų, psichoneurozinių, potrauminio streso, nuotaikos sutrikimų, taip pat išgyvenantiems netektį, patyrusiems smurtą ar tiesiog norintiems geriau pažinti save.

Renkama 11-12 dalyvių grupė, orientuota į praktinį darbą, todėl jos dalyviai asmeniškai išbandys įvairias rašymo formas, turinčias gydomąjį poveikį. Kviečiami tiek žmonės, siekiantys asmeninių tikslų, tiek ir tie, kurie norėtų rašymą taikyti savo psichologinėje, socialinėje ar sielovadinėje praktikoje.

Grupę veda psichologas Julius Kvedarauskas. Jis yra klinikinis psichologas, dirbantis Vilniaus psichikos sveikatos centre, ribinių būsenų (buvusiame psichoterapijos) skyriuje. Nuo 2002 metų veda poetinės terapijos, kūrybinio rašymo grupes. 2003- 2005 m. buvo Lietuvos humanistinės psichologijos asociacijos prezidentas. Nuo 2011 m yra tarptautinių klinikinės psichologijos ir psichoterapijos (A.Alekseičiko) seminarų organizatorius. Psichologų ir psichiatrų konferencijose yra skaitęs pranešimus egzistencinės, religijos psichologijos, poetinės terapijos temomis. Juliaus kūryba publikuota žurnaluose „Artuma”, „Aš ir psichologija”, „Kelionė”. 2012 m. vasarą baigė terapinio rašymo kursus Anglijoje.

Susitikimai vyks sielovados centre “Bendrakeleiviai” (Vilnius, Didžioji g. 34).

Užsiėmimų ciklas – 12 kassavaitinių susitikimų. Vieno užsiėmimo trukmė 2 val., kaina 50 Lt. Pradžia – spalio 5 d.

Registruotis:
Daiva tel.: 8 613 48869
El.p. sielovada@bendrakeleiviai.lt

—————————

Gaila, kad aš neturiu laiko sudalyvauti. Šaltinis rimtas, kaip matot viskas čia rimta 🙂

19 comments

  1. arnauskaite » 2012-09-14 12:11:43

    matau ieskai progos kaip susitikti teisme. kam idejai mano privatu susirasinejima viesai, visiems? ar apsimeti aslilu ar esi toks istikro? kurk sau savo anekdotus ir bus visiems ramu. ko cia užsiimi šunišku darbu ir dar nemokamai…
    ———–
    Atsakau. O kaip tu psichinį ligonį žadi į teismą paduoti? Už ką? Už įžeidimą. Ui, ne aš tave psichine ligone išvadinau O tu mane. Ir dar daug blogas.lt narių. Kad tik mes tavęs nepaduotume į teismą 🙂 Tu mane asilu ir šunimi vadini, dar visaip. Ot, įdomus ir keistas žmogus esi 🙂

    Like

  2. Ai, dar. Pagal IP paliktus pas tave komentaruose, iš kokios šalies aš komentavau? Tiksliau iš kokių? Matai, kad aš kasdieną vis kitoje šalyje. Kaip mane pagausi? Į Lietuvą nebeužsuku 🙂

    Like

  3. arnauskaite » 2012-09-14 15:26:36

    Taigi. Uztat ir sakau, kad sunisku darbu uzsiimat. Ir patiems pagal irasus reiktu tyrimo. Apklausa reiktu atlikti.

    ——-

    Kam tyrimus? Man? Taigi ir taip aišku, kad esu psichinis ligonis 🙂 Argi nesimato?

    Like

  4. arnauskaite » 2012-09-14 18:23:09

    Nu ir ka? Atrodo is to ka parasei, kad tu cia vienas mazdaug viska ir varai: bezdziones stiliuj. Tai ar gerai supratau?
    ——–
    Nebežinau ir ką atsakyti 🙂

    Like

  5. Ir iš kur tokių žmonių išlenda. Gaila šiaip moters (mergaitės gal?). Čia gi standartinis atvejis, kai žmogui kažkas nesiseka gyvenime, tai iš nevilties pradeda daryti belenką, kad tik kas nors pastebėtų.
    Ką ji turėjo omeny “šunišku darbu užsiimi”? Kalbos stilistika kaip vaiko. Argumentavimo teiginių visiškai nėra. Panašu, kad net mokykloje tiesiog suolas pratrintas, bet žinių nelabai gauta, nes galvoje lyg ir vėjai pučia…
    Grasinti teismais? Rimtai? Negi įmanoma būti tiek siaurai mąstančiu, kad dėl asmeninio susirašinėjimo paviešinimo kažkam keltum civilinį ieškinį išmesdamas tokiam bereikšmiui veiksmui kelis tūkstančius pinigų, o rezultatas būtų nulinis, nes asmeninis susirašinėjimas nėra konfidencialus? Asmeniškai man tai būtų gėda kelti ieškinį, jei rašyčiau taip kaip Ji, nes aš, kaip mąstanti bųtybė, žinau, jog iš manęs teisinikai išsijuoktų ir dar po to teismų koridoriuose apie tokią personą bajeriukus skaldytų.

    Čia kažkaip man galai su šunišku darbu susivedė, tai prisiminiau kitame tinklaraštyje skaitytą tiesą apie tai, kas yra normalus darbas. Taigi, normalus darbas yra toks, į kurį gali neiti sutapus trims aplinkybėms:
    1. Sergi
    2. Tau atostogos.
    3. Šiandien sekmadienis

    Like

  6. siūlyčiau tiesiog ignoruoti tokią personą. Beje kūrybinį rašymą praeitą savaitę pradėjau lankyti, tik ne čia. Tai taip juokinga pasidarė, čia paskaičius, kad tau kažkas naudoja kaip psichologinę terapiją… matyt,nežinojau,kur papuoliau :D, maniau, šiaip a la mokomės rašytojais būt 😀

    Like

  7. Oi, kas čia dedasi. Aš apie tuos seminarus. Viskas gerai su tais seminarais. Sugalvota nebloga reklamos forma (per blogerius). Aš palauksiu sekančio žingsnio kai tokie ir panašūs seminarai bus vykdomi per internetą (Per konferencinius kambarius). Tuomet jų auditorija išsiplės. Gal kažkiek nukentės kokybė, jei per internetą, bet auditorija išsiplės šimteriopai. Tokius seminarus galiu padėt organizuot. Turiu internetinį kambarį.

    Like

  8. R. A.:

    Tikrai.. ir? Del to, kad uz reklama moku (kad nedėtu)? Asilai, jus asilai. Toperiai. Patys ne nezinot kodel topuose ir vaizduoja protingus vis tiek.
    Šiaip, man tavo elektroninio visai nereikia. Galėjai ir nepalikt. Matosi ir taip, kad kažko trūksta. Kaip ir daugeliui… toperių, žalingos bezdziones stiliuje.
    2012-09-15, 07:01
    ————————-

    Viskas, tikrai, baigiu. Beprasmiška. Iš vienos pusės lyg norėčiau žmogui gero, bet nemoku to padaryti, gaunasi, kad vos ne juokiuosi iš jo. O tai žmogų dar labiau skaudina ir siūtina. Kaip sakoma: nemoki pi.., nereik lyst. Nemoki padėti, nereik lysti ir erzinti. Net buvo mintis pereiti į PRO, kad tik jos įrašai nesimajačintų 🙂

    Like

  9. Pieštukėli, kartais linksma 🙂 Bet jau tikrai nebevyksta nieko naujo.
    Gluoni, ale, tikrai, knygą senokai beskaičiau.
    Bunnybrains – kaip ir paminėjai, gaila mergaitės. Bet tai jei nesiseka tai lai manęs paklausia ką daryti. Šiandien vėl gavau pasiūlymą be galo įdomios veiklos, su be galo įdomiais žmonėmsi. Deja ir vėl nedalyvausiu. Ai, ir net nemokamai visa tai. Man širdį skauda, kad tiek įdomių dalykų praleidžiu. O dėl bajeriukų, tai ar tik teismo salėje neapsimyžtų iš juoko ? :)))

    Dėl normalaus darbo tai jo :)))

    Vaida. Ok. Viskas. Ignoras. Nebent ko nors teigiamo užsimanys.

    O dėl psichologinio poveikio tai aš senai pusiau rimtai pusiau juokais sakydavau, kad blogas man yra kaip apsilankymas pas psichoterapeutą. Tik nemokamai. Tai ir yra 🙂

    Auriau. Reklamą aš gavau ne per blogerius, o per krikščionišką bendruomenę. Tiesiog kaip tik sutapo į temą. O ir šiaip kodėl nepasidalinti labai geru dalyku. Gal kam padės. Turėčiau laiko – 100 procentų dalyvaučiau.

    Dėl organizavimo per Internetą ne į mane kreiptis, ne aš organizuoju, aš tik norėčiau juose dalyvauti. Bet per Internetą, na, nežinau, norisi to gyvo bendravimo.

    Like

  10. Miela mergaite Arnauskaite, žiūriu vėl aš užkliuvau. Robotas kažkoks, kvailys, manim “kažkas” naudojasi. Sorry, kad pasidariau pramogą. Vat, sako, kad vyrai niekada nesuauga. Ir aš kaip tas mokyklinukas, pasityčiojau iš kitokio, silpnesnio.

    Ateik į mano blogą, pasikalbėsim normaliai. Galim ir tavo bloge, tik kad pas tave cenzūra labai didelė, man per sunku taip. Pas mane jokios cenzūros, ką nori tą gali rašyti.

    Ne, nu rimtai. Ramiai be išankstinių nuostatų. Lengviau ir tau bus.

    Like

Leave a comment