Vilniaus paplūdimio šiukšlės


Šiandien praleidau su dukryte vienas kokias 5 valandas. Nuostabios valandos mano gyvenime. Po to paskambino žmona. Kaip ir turėtų džiaugtis, kad leidau jai pailsėti (bent ji taip aiškina, kad pavargsta nuo vaiko). Suėdė visas 5 poilsio valandas į nieką. Pervargau. Taigi, tik traukiu nuotraukas iš mobiliako ir rašau.

Ai, visų draugų įrašus paskaitinėti spėju (skaitau per mobailą), bet naktį rašyti nebeturiu jėgų (o per mobailą sunkiai einas rašyti), bet komentarų turiu 🙂 Kada prisėsiu.

Neseniai rašiau, kad Ignalinos paplūdimiai be galo švarūs, o Vilniaus  paplūdymyje 2 metrų aukščio šiukšlių kruva. Nuvažiuoju, nebėra. Gal paskaitė mano įrašą? Bet. Bet įdedu foto kaip viskas dabar atrodo:

Baisiakas po Ignalinos. Norėjau sakyti, kad patys žmonės kalti, bet žmonės iki šiukšlių dėžės atnešė šiukšles, bet kai ji net nesimatė po šiukšlėmis, tai kur jiems jas reikėjo dėti?

Anyway, kitos fotkės gražios ir su gera nuotaika bus, bet šiandien einu jau miegoti.

3 comments

  1. Vaikščiojau po parką, Neries ir Nemuno santakoje. Prie šiukšlių dėžės išmėtitos šiukšlės. Eina močiūtė su anūke. Močiūtė sako : vaikeli surink šiūkšles ir idėk į šiukšlių dėžę. Mergaitė nieko neatsakė ir pradėjo rinkti ir dėti į šiukšlių dėžę. Eina berniukas su mama. Berniukas sako : mama žiūrėk, žiūrėk merga šiukšles renka … Motina žiūri ir sako : durne … Berniukas taip idėmiai pasižiūrėjo į savo motiną ir nieko neatsakė 🙂

    Like

  2. Gluosni, deja, bet matyt visi daromės kaip ta mama.

    Pieštukėli, tai prieš savaitę jos nesimatė, visa po šiukšlėm buvo. Vaizdelis dar baisesnis buvo – 2 metrų šiukšlių kruva, gaila, kad foto nepadariau.

    Ir ką tik įkėliau foto iš “Obuolių salos”, kad nebūtų taip niūru. Kad nesusidarytų įspūdžio jog Lietuvoje blogai. Gražu juk Lietuvoje.

    Like

Leave a comment