Mano dukrytės darbelis


Guliu lovoje, žiūriu televizorių, dukrytė aplink bėgioja, nubėga į vonią, girdžiu pastoviai kažkokį stuksenimą, taigi nesijaudinu, viskas ok. Stuksenimas liaujasi, tylu, einu pažiūrėti, kas atsitiko. Ir ką matau. Mano dukrytė rado raudono lako nagams ir išdažė visą vonią. Kiek pasiekė:

Žmona rėkti, isterija (pavėluota pogimdyvinė depresija?).

Ko čia rėkti, taigi visai gražu.

Ko čia rėkti, nuvažiavau į Senukus, nupirkau acetono ir švariai išvaliau, kaip nebūta. Miela ta mano dukrytė 🙂

13 comments

  1. Labai juokingas tas kurinelis man pasirode…
    (na as tikra lietuve tik is kito nelaimes juokiuosi)
    Saunus jus abu su mergaite, tik va zmonos pagailo… Stresas yra stresas…
    (ji turbut ne del vonios, o del labai brangaus nagu lako taip paselo)

    Like

  2. Varle Karaliene – man ir juokingas, o kokia ji laiminga buvo tiek pripaišius. Kažin kad dėl lako, čia dukrytei specialiai pirkom, keli litukai tik. Kažko stresuoja paskutiniu metu labai.
    Subjektyvi – dukrytei šiek tiek daugiau nei du metukai. Norėjau rašyti pats meilumas, bet kad jis tęsiasi nuo pat gimimo.
    poisonapple – vos įrašo taip ir nepavadinau – Dukrytės meno kūrinys. Bet po kažkodėl pavadinau – darbelis – mokyklose, darželiuose daro darbelius.
    linoreta – na, man ir pirmą sekundę buvo šokas. Įeinu, žiūriu visa vonia krauju pasruvus, bet tai jokio blogo garso nebuvo, matau, kad dukrytė stovi, rankos visos irgi raudonos, net veidukas, plaukai vietomis ir tie raudoni. Ir plati plati pasitenkinimo šypsena. Ir tik tada pamačiau lako buteliuką rankose. Uch. Dabar rodau į šias nuotraukas, tai sako nu nu nu, bet taip jai patinka į jas žiūrėti 🙂

    Like

  3. austeja, dabar kai pažiūrėjau vėl nuotraukas, tai realybėje žymiai efektyviau ir gražiau atrodė, kai matai visą bendrą vaizdą, o ne iškarpytą kaip nuotraukose – visa vonia išdažyta 🙂

    Like

  4. Oi, priminei senus gerus laikus. Gerai, kad tada tiek daug fotkių prisidariau ir video. Dabar jau užaugo dukrytė, nebebūna arba rečiau būna tokių fainų dalykėlių.

    Like

Leave a comment