Tags

, , , , , , ,


Dar vienas receptas iš blog’o: http://subjektyvi.blogas.lt/pangasijos-uzkandis-prie-c2h5oh-arba-greita-straganina-1106.html

Taigi perkam pengasijos filė (geriausia iš Vietnamo užaugintos kanalizacijose – bl…, nejaugi?), supjaustom gabaliukais, pipiriukų, druskytės, (cukraus pamiršau), aliejaus ir kelioms valandom į šaldytuvą. Geriau šiek tiek ilgiau nei dvi valandas.

Štai ką gaunam:

Tas pats tik dar su svogūnais. Šiaip vėliau ir į pirmą pripjausčiau svogūnų:

Darėm brazilišką vakarėlį (tipo, radom, devintas vanduo nuo kisieliaus, giminaitę Brazilijoje)

Imam laimą, pjaustom, užpilam cukraus, sugrūdam, užpilam Pitu, ledukų:

Pengasijos liko, Pitu nebe. Nežinau ar šiandien be Pitu valgysiu ją. Vis apie Vietnamą galvoju.

Advertisements