Tags

, , ,


Mėgstu pavalgyti. O kaip rusų patarlė sako: liubiš katatsia, liubi i sanki vozit. Taigi mėgstu gaminti ir valgyti. Čia ką tik perskaičiau gerą receptą – prancūziška svogūnų sriuba (įsidėsiu nuorodą į tą Mukatanas blogą). Gaminimo laikas 2:15 – 2:30. Dvi valandas. Na. Ne man tokie receptai. Liksiu neparagavęs, bent jau ne paties darytos. O aš pristatau lengvai greitai pagaminamą valgį – valgomą ežį:

Imam arbūzą. Vidų išskaptuojam. Gaunam šalutinį papildomą valgį. Ir tada priklausomai nuo fantazijos veriam ant basliukų visokį maistą. Aš konkrečiai šiuo atveju naudojau basliukus su vėliavėlėm (šventė visgi). Vynuogė (tokia be kauliukų), mėsiukas (dešriukas ar kalukutienos kumpis, agurkėlis, sūris ir dar vynuogė. Kuo daržovių daugiau, tuo skaniau, mėsiukas tik dėl kvapo. Pradžioje gavosi drakonas (skiauterė), bet vėliau visgi padariau ežį.

Gražu. Skanu. Greitai pagaminama.

Advertisements