Kaip sekasi Alticor (Amway) nepriklausomiems verslininkams Lietuvoje (Internete)


Nežinau kuo ta Amway tema mane taip patraukė, gal būt, kad kai kas sugeba uždirbti milijonus lygioje vietoje, mulkindami paprastus žmogelius. Ir ypač tuos žmogelius, kurie neturi darbo, neturi pajamų, siūlydami užsidirbti milijonus, o vienintelis tikslas išplėšti paskutinius pinigus. Paskaitai Internete, kaip vaikus auginančios motinos atiduoda pinigus skirtus vaikams, tikėdamosios užsidirbti bent kažkiek pinigėlių. Gaila man jų. Bet šiaip, tai man įdomiau technologijos, kaip galima mulkinti minias.

Taigi vakar kilo mintis pažiūrėti, o kaip gi sekasi nepriklausomiems versilininkams Lietuvoje. Pagal jų prezentaciją, tai 100 procentų patikimas biznis ir pelnas garantuotas. Aišku, tenka apsiriboti Interneto resursais (beje, per prezentaciją sakė, kad tai Internetinis biznis, tai teoriškai aš kaip ir teisus nagrinėdamas tik Internetinius projektus. Bet šiaip aiųku, manau, tai labiau žmonių verbavimo ne Internetu biznis).

Taigi pradedam. Pradedam nuo gimtinės, t.y. blogas.lt, įvedam paiešką Amway ir žiūrim, ką gausim (atmetu puslapius, kur kritikuoja ar giria  – ne tas tikslas dabar, imu, tik, kurie užsiima šiuo bizniu):

http://amwaydmb.blogas.lt/ – paskutinis įrašas 2009.03.26. Miręs?

http://amwaykaune.blogas.lt/ – 2009.05.29. Miręs?

http://amwaytau.blogas.lt/ – 2007.05.21. Miręs?

http://ssauleno.blogas.lt/ – 2009.11.12. Miręs?

http://mlm.blogas.lt/ – 2008.01.13.

http://alohatiamo.blogas.lt/ – 2009.09.28.

http://achilas.blogas.lt/ – 2010.01.03, bet tiek vienas įrašas siūlantis užsiimti.

http://gizas.blogas.lt/ – 2009.03.20.

http://kiesiukas21.blogas.lt/ – 2009.07.26.

http://amway.blogas.lt/ – 2009.04.01.

http://kestutismlm.blogas.lt/ – 2010.02.12 – na, bent šie metai. 3 įrašai iš viso. Miręs?

Na, gal kokį netyčia praleidau, bet lyg visi. Taigi galima teigti, kad visi pradėję blogas.lt sistemoje Internetinį Amway biznį, jo nebevysto, o tikriausiai visai užraukė (arba geriausiu atveju perkėlė kitur).

Einam pagooglint. Top 3, kurie užsiima (nes daug kritikos arba šiaip komentarų).

http://pigu.visiems.lt/ (http://e-com.lt//) – veikiantis, įrašai nauji. Ir šiaip respectas jiems, gražiai padarytas puslapis. Tiesa, galima ginčytis su jų teiginiais, bet vėl ne tas šio įrašo tikslas.

http://amway-produkcija.blogspot.com/ – paskutinis įrašas 2009.04.15. Miręs?

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/amway-valymo-priemones-emos-kainos-8127194.html – Skelbimas pasyvuotas.

Daug skelbimų http://www.skelbimai.lt. Ir toliau pažiūrėjus google visgi galima rasti aktyvių veikiančių Amway nepriklausomų verslininkų.

Iš principo išvada viena – daugumai biznio daryti nesiseka, tai nėra 100 procentų patikima sistema. Kas daug dirba (tarkim e-com.lt), tikiu, kad uždirba, bet tai nėra biznis, bet kam, su 100 procentų garantija.

Na, bet įdomiausia laukia ateityje – nepriklausomo verslininko pamokymai, kaip verbuoti naujokus. Kai bus daugiau laiko, paruošiu publikavimui.

214 comments

  1. Ačiū Aleliuje. Vakar man šovė labai gera mintis. Aš kažkaip prisiminiau TSKP CK suvažiavimus kuriuose buvo plojama kas trys minutės ir aikčiojama, klykaujama. Visos totalitarinės struktūros mėgsta tokius šou.
    Supranti Aleliuje kas yra priimtina Amerikonam tas gali būti nepriimtina kitom tautom.
    Juk TSKP taip pat skiedė, kad yra geriausia ir teisingiausia partija pasaulyje. Šiaurė Korėjos atvejas.

    Like

  2. Per Žalgirio rungtynes krepšinio irgi ploja, trypia, klykia ir aikčioja. Ką tas įrodo? Nieko.Tiktiek kad žmonės – emocijų valdomi padarai. Ir viskas čia gerai.
    TSPK CK suvažiavimuose neteko dalyvauti (ačiū Dievui) tai negaliu pasakyti kaip ten buvo – ar plojo dėl to, jog bijojo kad nušaus jei neplos, ar tikrai jie džiaugėsi tuo ką matė ir plojo iš džiaugsmo.

    Like

  3. Paaiškinkit man prašau, kas yra atidaryta Vilniuje?Tokio centro kaip Diuseldorfe ar Vienoj, kiek girdėjau, nieks nesiruošia atidaryt, nes per maža teritorija ir rinka.O gal aš klystu?

    Like

  4. Sveiki visi visu pirma tinklinis marketingas lietuvoje ir visame pasaulyje ima virsu ir negana to tai yra ne mulkinimas ar apgavimas ar isviliojimas, bet galimybe suteikianti tiems kas neturi milijonu ir tiek laiko kad galetu sukurti verslo modeli kuris uztikrintu lygiavercias pajamas. Marketingas tai garantuoja nereik dideliu lesu kad turetum super gera galimybe plesti savo versla ir kas svarbiausia sukurti tinkla is kurio ir gausi savo pajamas bet dar svarbiau kad sios investicijos praktiskai be rizikos ka praktiskai isvis be rizikos. Paziurekim jai vien uab atidaryt reik tukstanciu nekalbu apie patalpu nuoma ar isigijima o dar apie mokscius ir darbuotojus na ir negana to laikas kuri isvaistom kasdien:) Beje noriu pasiulyti jums kompanija kuri jums manau kiekvienam patiks ideja paprasta kas nenoretu tureti vienos nuolaidu korteles visoms parduotuvems:) Komapnija buvo isteigta 2003 liepos antra diena o i lietuva atejo pries 2metus oficialai ir dabar oficiali atstovybe stovi vilniuj olimpieciu g.1 idedu video kas kaip ir kas beko rasit papildomai info 🙂 http://www.lyoness.net/lt/video/ jei ka domina susisiekite su manimi pakalbesime placiau. el pastu jumslaisve@gmail.com arba telefonu 865575864

    Like

  5. Antanai, o pagaliau atsirado pirmoji pasaulyje geroji MLM. Ačiū Tau už suteikimą mums galimybės prisijungti prie šio neįtikėtinai gero dalyko 🙂

    Like

  6. Sekasi puikiai. Kaip tik šiandien paskelbti 2011 metų finansiniai duomenys:
    1) Apyvarta 10,9 milijardai USD, t.y. net 18proc augimas
    2) 9 iš10 didžiausių rinkų augimas, tik Japonijoje flat, nes ten tas tsunamis ir atominės sprogimas pakeitė viską.
    3) keliose šalyse net dvigubi augimai – China, India, Korea, Taiwan, Turkey and Vietnam, plus the Latin American region
    http://multivu.prnewswire.com/mnr/amway/49574/

    Like

  7. Auriau – 2011 metų finansų nemačiau dar (turi po ranka?), bet prieš tai girdėjęs esu, kad nuostolingi, nes valdžia lobistų ten prisigalvojus visokių papildomų sąlygų ir kompanija aukoja pelną vardan žmonių ir rinkos. Bet turint kitas rinkas tokias pelningas ir augančias, nieko tokio kad viena rinka minusinė kol kas… užtat augimas koks ten…

    Like

  8. Pirmą kartą nutariau parašyti komentarus, nes graudu žiūrėti, kad Lietuvoje tokie atsilikę ir neišprusę žmonės tinklinio marketingo sferoje, lyg tai prekybą pagal MLM sistemą veiktu kažkokie kiti ekonomikos dėsniai. Pirmiausia tiems žmonėms siūlyčiau perskaityti nors vieną žinomo pasaulyje verslininko knygą. Bet knygos skaitymas užima daug laiko ir ne visi prisiverčia skaityti, tai bent paklausykite protingų žmonių video pasisakymus, nes šiolaikinės technologijos tai leidžia. Kodėl Amerikoje daugelis koledžų ir universitetų tinklinį marketingą įtraukiaį į mokymo programas, kai kurie universitetai pradėjo išdavinėti tinklinio marketingo specialistų diplomus, o pas mus į tai žiūrima kaip į kažkokį blogį. Matomai Lietuvoje ir yra problema, kad nėra mokymo pradmenų, bent jau kaip laisvai pasirenkamo dalyko.
    Harvardo universiteto daktaro Č. Kingo 8 min. video interviu, kuris dėsto biznio valdymą ir tinklinį marketingą . Nukopijuokite nuorodas .
    http://www.youtube.com/watch?v=OtZhL7EUgUw ( rusų k. )
    President Clinton Endorses Network Marketing & Direct Selling ( anglų k. )

    Dėka vienos tinklinio marketingo koampanijos pasisekė būti Brian Tracy seminare, kuris priskiriamas prie pasaulio verslo ekspertų ir lektorių elito, įeina į geriausių ekspertų dešimtuką pasaulyje. Kaip kam ir tokių žmonių žinios yra nieko vertos, nes tie interneto kritikai vis tiek daugiau žino, kaip ir 3 milijonai krepšinio trenerių. Nors gaila laiko, bet nutariau pirmą kartą savo gyvenime parašyti komentarus. Be to, tinklinio marketingo kompanijos organizuoja nemažai seminarų ir mokamų ir nemokamų, samdo gerus lektorius, daro viską, kad žmonės įsitvirtintų versle. Nežinau nei vieno verslo, kur tiek daug žmogus galėtų visapusiškai tobulėti, gauti tiek daug teorinių ir praktinių žinių vadybos, rinkodaros, verslo psichologijos, bendravimo ir derybų meno. Mokoma to, kad žmogus turėtų supratimą, kas vyksta pasaulyje, sugebėtų matyti tendencijas, ir gebėtų persiorientuoti. Pastebėta, kad žmogus, padirbęs šioje sferoje, žymiai geriau save realizuoja ir kitame darbe, lengviau susiranda darbą. Jeigu palygintume, kiek žmonių įsitvirtina po perkvalifikavimo kursų darbo biržoje ir kiek žmonių įsitvirtina šiose sferose, tai turbūt būtų ne darbo biržos naudai. Bet kartais būna pikta, kai žmonės, mažai įdėję darbo, greitai viską meta ir ieško kaltų, kodėl jam verslas nepavyko. Bet kad apie 95 procentai pradėjusių tradicinį verslą per keletą metų užsidaro ir verslas nepavyksta, tai apie tai niekas nekalba. Po to lieka tik skolos ir kreditai. Ir čia nėra ką kaltinti. Ar žinote, kad apytiksliai iš visų tų kuriems bet koks verslas pavyko, iki pensinio amžiaus išlaikyti savo verslą sugeba tik apie 4 procentai visų verslininkų. Tad tapti sėkmingu bet kokiame versle ir aplamai gerai gyventi yra iššūkis. Būtent MLM kompanijos ir moko nebijoti mesti sau iššūkį, kelti didesnius gyvenimo tikslus. O apie MLM kartais ir žurnalistai parašo, kad čia matai ir išlaidų yra, ir už telefoną, ir už kurą neapmoka, ir dar reikia klientų susirasti, nes kitaip neuždirbsi, o matot tradiciniame versle klientų ir partnerių turėti nereikia, ir investicijų nereikia, ir rizikos nėra. Mat tie kurie turi parduotuves ar kavines nesistengia pritraukti klientų. Tiek turint parduotuvę ar kavinę turi susidaryti tam tikras kiekis pastovių vartotojų, o jeigu nesusidaro, tai bankrutuoji. Bet savaime dažnai ir nesusidaro. Kodėl vieni toje pačioje vietoja turėję kavinę subankrutuoja, o kiti toje pačioje vietoje ir tuose pačiuose buvusios Jūsų kavinės patalpose puikiai laikosi. Tai gal tie sėkmingi nesėdi kavinėje ir nelaukia kol užplūs daug lankytojų, gal jie pastoviai suka galvą, organizuoja daug visokių akcijų, naudoje interneto technologijas, keletą metų eina į minusą, tam, kad vėliau atsigriebtų, arba ne. O tas subankrutavęs visiems teisinsis, kad kavinių verslas blogas. Taip ir su MLM. Taip pat MLM sistemoje tavo sukurtame tinkle tam tikras kiekis pastovių vartotojų duoda stabilumą ir pasyvias pajamas pagal R. Kijosaki. Jeigu tinklas didelis, tai ir stabilumas didelis, jeigu tinklas mažas, tai ir stabilumas mažas. O kuo čia vėl dėta kompanija dėl tavo nesėkmės? Nes kai tinklas didesnis, nors vidutiniškai kiekvienas tinklo narys dažnai produktų ir neperka, bet vienas kažką perka kartą per metus, kitas kartą per pusę metų, o kiti kartą per mėn. Pvz. jeigu kokie higieniniai įklotai, ar dantų pasta, ar geras aliejus ir jeigu žmogui patiko produktai, tai kiti perka reguliariai. Dar labai priklauso produktų specifika, kokia jų gausa ir kiek jie būtini pastoviai, ir ar lygiaverčio produkto nėra parduotuvėje. Tada ir gaunasi, kad kiekvieną mėnesį vyksta apyvarta, o tai ir prasideda stabilumas, bet tą stabilumą reikia susikurti, niekas kitas nesukurs. O gal visi kurie mato tik juodas spalvas žino kokia įmonė ar darbovietė žmogui sukuria ilgalaikį stabilumą , dideles pajamas ir sočią senatvę. Daug faktorių lemia pelningas ar nepelningas verslas, bet vis tik pagrindinis faktorius yra pats žmogaus sugebėjimas ir dar svarbiau didelis noras, kantrybė ir užsispyrimas + tam tikros žinios. Tik tai jeigu tinkle turi ne vien vartotojus, o turi ir keletą rimtesnių distributorių, kurie taip pat sukūrė savo tinklą, tai tokiu atveju ir bendras vartotojų tinklas bus didesnis ir stabilesnis. Turint parduotuvę niekas tau nepadeda didinti vartotojų tinklo. Bet iš MLM verslo nusprendus pasitraukti, nesudėtinga tai padaryti, nes nėra jokio bankroto, nes neėmei kredidų, nenuomojai patalpų, arba dėl mažos apyvartos neturi iš ko mokėti algų, o tai reikėtų daryti turint parduotuvę ir todėl neįklimpai į skolas. Tiesiog jeigu patinka produktai vartoji toliau ir laikas nuo laiko gauni premijas. Ir labiausiai keista girdėti, kad MLM pagrinde uždirbama ne iš prekybos, o iš naujų žmonių pritraukimo. Palaukit, jeigu tas naujas žmogus nieko nedaro ir daugiau neperka, tai jokio pelno jis ir neatneša. Prekybos esmė ir yra, kad daug ir uždirba tie kurie sukuria vartotojų tinklą.
    Be to žmogus turintis parduotuvę turi mažai šansų, o ko gero visai jų neturi, turėti pastovių pirkėjų iš kitų valstybių, o MLM sistemoje Jūs galite turėti pastovių pirkėjų ir iš kitų valstybių, net neišvažiavus iš Lietuvos. Tai galite padaryti interneto pagalba. O jeigu nesugebėjote sukurti pastovių vartotojų tinklo, tai kuo čia dėta kompanija. Kaip sporte, jeigu Jūs atbėgote distanciją paskutinis, tai nekalti tie kurie per greitai bėgo. Tai ir mokykitės iš tų greičiau bėgančių, o nekaltinkite verslo. Visuose srityse vyksta panašiai. Iš sporto gerai gyvena tik tam tikras procentas sportininkų, nors sportuoja daug žmonių, iš muzikos taip pat, nors dainuoja vos ne kas antras. Tai ką muzika kalta, kad 99 procentai dainuojančių nepragyvena iš to. Tad visų verslų dėsniai yra tie patys. Kiek bus produktų ar paslaugų vartotojų, nuo to priklausys ir pajamos. Skirtumas tik tas, kad skiriasi šių verslų sukūrimo kaštai, rizikos, informacijos pateikimo būdas ir galimybės. Pavyzdžiui, dirbant internetu klientų ir partnerių galima surasti įvairiose pasaulio valstybėse, net neišvažiavus iš Lietuvos, nereikia ofisų, sandėlių, nėra kelionių išlaidų, tai daug pigiau kainuoja ir yra daug mažiau rizikos. Ir iš tokio verslo yra daug lengviau pasitraukti. Tradiciniame versle reikalingas didelis startinis kapitalas, o tinkliniame marketinge to nereikia. Ir apie produktus gauni patikimą informaciją, nes dažnai ši informacija gaunama iš pažįstamo žmogaus, kuris jau tais produktais naudojasi ir yra patenkintas. Argi žmogus būdamas nepatenkintas produktu jį girs draugui ir sakys kokie puikūs skalbimo milteliai ar vitaminai?
    Be to žmonės nesupranta dar vieno svarbaus dalyko, kuo skiriasi prekės pirkimas parduotuvėje ir MLM kompanijoje. Parduotuvėje galite regureliai pirkti prekes daug metų ir niekas Jums premijų už tai neišmokės. Perkant prekes MLM kompanijoje, net ir savo reikmėms, suvartojus tam tikrą kiekį anksčiau ar vėliau gaunamos piniginės kompensacijas, arba už tą sumą galima pasiimti produktų. Ar parduotuvėje tai yra? Didžioji MLM kompanijų narių tokie ir yra. Vartoja, retkarčiais uždirba, bet tai nieko bendro neturi su verslu, o didieji interneto kritikai apie tokius ir kalba. Tas pats, kad laisvalaikiu nueinu paplaukioti į baseiną, o paskui kaltinu baseino administraciją, kad netampu plaukimo čempionu. Jeigu norite tapti plaukimo čempionu klauskite kaip tą padaryti tų kurie tapo, arba kreipkitės į trenerį kuris čempionus išugdė.
    Dabar daugiausia kalbama apie maisto papildus, valymo priemones, parfumeriją, kosmetiką, nes daugiausiai MLM kompanijų tuo užsiimančių. Ir tokių produktų kainas sunku sulyginti brangūs jie ar ne, nes lygiai tokių pat firmų parduotuvėje praktiškai nerasi, O lyginti kokius nors maisto papildus su esmais vaistinėje kitos kompanijos yra beprasmiška, nes skirtinga sudėtis, skirtingos pagaminimo technologijos ir t.t. Tas pats, kad sakyti šitos kompanijos antibiotikai brangūs, o matot šitos pigūs, bet žmogus juk gali pasirinkti kuriuos pirkti. Ar gi pigus antibiotikai duoda visada tokį patį rezultatą? Taip ir su maisto papildais. Tiesiog kiekvienas žmogus turi pats atsirinkti kas jam tinka, o kas ne. Bet jau atsiranda MLM kompanijų, kurios parduoda ne tik maisto papildus ar parfumeriją, bet ir daug buitinės technikos, jau pirmi žingsniai daromi ir automobilių prekyboje. Va čia papraščiau sulyginti kainas. Pažiūrėjai kiek pvz. kainuoja konkretus televizorius ar kita prekė prekybos centre ir viskas aišku kur pigiau. Gaila, kad dar dauguma tokių kompanijų veikia Tik Amerikos, Kanados, Australijos , Vokietijos rinkose. Tiesa iš jų galima pirkti, bet vėl pabrangina prekę pristatymas.
    Dar vieną pavyzdį pateiksiu draudimo versle, nes ši sritis mums visiems labiau žinoma. Dauguma draudimo kompanijų dirba panašiu į MLM metodu, o kitų kompanijų atskiri padaliniai dirba pilnai pagal MLM sistemą. Tai pagal internete rašančius žinovus išeina, kad draudimo kompanijos tai blogis. Tarp kitko gyvybės draudimo kompanijos visame pasaulyje per 100 metų mažiausiai bankrutuojanti institucija tarp visų verslų. Tai aplamai vienetiniai atvejai visame pasaulyje per 100 metų. Berods Lietuvoje per 20 metų nebankrutavo nei viena Gyvybės draudimo bendrovė, o kiek bankrutavo bankų? Daug kas nežino, kad draudimo bendrovės skirstomos į Gyvybės ir į negyvytės draudimo bendroves. Draudimo bendrovė negali išsiversti be draudimo konsultantų. Kai kurios draudimo bendrovės suteikia galimybę patiems draudimo konsultantams sukurti savo draudimo konsultantų grupę ir prisidėti prie jų mokymo. Tada draudimo konsultantas sukūręs savo konsultantų grupę tampa tos grupės vadovu. Jis gauna pajamas ir nuo savo apdraustų klientų ir nuo visos savo sukurtos draudimo konsultantų grupės apdraustų klientų. Jeigu visa grupė daro didelę apyvartą, tai tas grupės vadovas ir neapdrausdamas naujų savo klientų gali uždirbti daugiau, negu konsultantai nuo ryto iki vakaro ieškodami klientų. O jeigu iš tos grupės konsultantų išaugs keli stiprus naujų grupių vadovai, tai bendras tinklas bus dar stipresnis ir pajamos stabilesnės ir didesnės. Tai vėlgi MLM sistemos pagrindinė varomoji jėga, kad reikia turėti ir klientų ir konsultantų. Juk bet kokios veiklos pagrindinė taisyklė yra, kad geriau nuo milijono apyvartos gauti kelis procentus, negu nuo 10 tūkstančių apyvartos gauti 50 ar 100 procentų pajamų. O didelę apyvartą galima sukurti tik turint Tinklą. Jeigu tradicinėje prekyboje, tai parduotuvių ar kavinių tinklą, draudime turint būrį skirtinguose miestuose konsultantų ir keletą stiprių grupių vadovų tinklą, MLM sistemoje vartotojų ir distributorių ar biznio partnerių tinklą. Vėl protingieji interneto kritikai sakys, kad mano pažystami darė tai ir nieko neišėjo, apgavo, visi aferistai. Bet palaukit, kaip kiti draudimo sferoje dirbo ir dirba toliau, ir daugiau kaip 10 ar 20 metų tebedirba, ir pabandykite juos pakviesti į kitą darbą – be šansų. Sako, kad aš ir gerai uždirbu ir labai patinka šitas darbas, nes turiu daug laisvės. Tai kodėl nerašote apie sėkmingus žmones, o visą laiką rašote apie nevykėlius. Gal todėl, kad koks yra pats žmogus, dažniausiai jį supa ir panaši aplinka. Juk tokiems žmonėms visada kalta aplinka, arba tie kurie per greitai bėga, bet ne Jis pats. , Didžioji dalis draudimo konsultantu dirba pagal laisvą grafiką be pastovaus atlyginimo, o pajamas gauna tik tam tikrą procentą nuo apdraustų klientų. Gabių draudimo konsultantų pajamos gerokai didesnės už Lietuvos vidurkį, bet kiti ir čia nesugeba uždirbti ir iš šios srities pasitraukia. Paliečiau šią sferą, nes ją gerai žinau ir žmonės taip pat apie tai daugiau žino, negu apie MLM kituose sferose.
    Be to juk niekas neverčia kurti tinklą jeigu nenori. Iš daugumos tinklinio marketingo kompanijų gali nusipirkti prekių, išsirašyti sąskaitą faktūrą, išsinomuoti patalpas, atsidaryti parduotuvę ir prekiauti, jeigu manote, kad toks prekybos būdas geresnis ir daugiau uždirbsite. Bet sakysite , kad reikia daug pinigų, mokesčiai dideli. Tai ką jūs didieji žinovai ir kritikai siūlote? Siūlote nieko nedaryti, o gal prisijungti prie pagrindinio Lietuvoje biznio – kritikuoti kitus, kurie užsiima kokia nors veikla.

    Like

  9. Robertai, kitą kartą nedėk dviejų hyperlinkų į vieną komentrą, nes tada meta automatiškai į spam’ą ir man reik iš jo išimti. Galiu ir nepastebėti, o galvosi, kad tyčiom trinu 🙂

    Like

  10. Koki šūdą tu uostai??? nes nieko nesupranti apie tinklinį marketingą kompanija tau moka už padarytą darbą pinigus, taip ir su tavo pakviestais žmonėmis jie gali uždirbti daugiau nei tu logiška jei padarai didesne apyvarta tai ir uždribi daugiau.
    2. Su produktais jie tikra ekonomiskesnis ir geresni nes mes juos gaunam kaip į pirmasias šalis o ne 3 šalių brudą kuris yra parduotuvėse tai gali pasakyti kad produktas yra šūdas jei ant jo pakuotes galo yra begale skirtingų kalbų . Toliau apie produktus kas ten skalauja su tuoletu skysciu? nu tai davai padaryk youtube experimenta atsigerk tuoleto valiklio tai paziuresim kas ten bus tu aisku gali ji gerti bet tuesi 50 Litru skiesti su 0,0000001 gramu skyscio tada turbut jis tikrai bus geriamas …. ant tiek shudo zmones prisigalvoja arba plana parodo koks pilipukas. Man kai rode plana niekas nesake kad as tikrai busiu milijonierius man sake yra galimybe gauti pasyvias pajamas kas men bet reikes daug dirbti o ar pasiseks 0 garantiju nes tik 5% visam pasaulyje yra finansiskai nepriklausomi taip pat ir su amway bet jei tu darysi gerus zingsnius ir negrybinsi kazkur darysi pagal mokymo sistema yager groupso tai rezultato tikrai turesi nes ten tu mokiniesi nedaryti klaidu kurias dare tie zmones kuriems nepavyksta viskas. tu nieko neturesi jei nesimokysi tas pats su kase paziurek kiek lietuviu zaidzia nba arba lietuvos rinktinei arba zalgiryje kiek is ju uzdirba milijonus vos keli. ir dar ar pvz dabar sukures sita shudina straipsni galvoji jis geras primetei linku visokiu brudnu kurie nieko nepasako ir dar nori teigiamai but ivertintas. jei darai sita bizni tu turi neskaityti tokio shudo nes jis tau nieko neduos. tarkim kasei ar koks kleiza eis tartis su sirgalium kaip jam mest ne jis eis pas treneri arba ar jis reguos i durnus komentarus oi cia gaidys mete pasa galejo mest ir imest ir gal dar laimet tai jei toks gudras padaryk bet tu is to milijonu juk nesidarai 😀

    Like

Leave a comment