RIMI akcijos – atrakcijos. Atsargiai


Ne, nu negaliu. Vėl RIMI ir vėl akcijos – atrakcijos. Taigi vėl buvau apsipirkti RIMI. Ir ko aš ten einu? … Taigi pradedam:

Red bull – perki du, kaina 6 Lt. Pirkau du. Kaina? Kaip jūs galvojate. Beveik 12 lt. Geras ane. Nagrinėju, kaip čia gaunas. Jau turiu patirties su tekila.
Akurat. Įpakavimas nestandartinis kaip visada, o šiek tiek didesnis. Šimtas metų Red Bull buvo vienodo įpakavimo. Taigi kaip ir turi būti, sudėta šalia – didesnio ir mažesnio.
Didesnėm akcijos nėra. Taigi ir vietoj 6 Lt gaunas 12 Lt. Pats kaltas – reikia žiūrėti kokį kiekį perki. Nu, rimtai…

Cido sultys. 3 už dviejų kainą. Pirkau 6. Susimokėjau … žinoma už 6. O kur akcija. O Cido sulčių yra įvairiausių įpakavimų. Velnias žino, kuriems galioja akcija, kuriems ne.
Sudėta irgi visi šalia. Jei nori išsiaiškinti, kvieskis salės darbuotoją.

Dėl Cido tai ir buvau nusiteikęs, kad taip bus, bet kadangi šeimyna vis tiek reikalavo nupirkti sulčių, tai buvau ir nusiteikęs, kad paskaičiuos už 6.
Tai ir čekį pradėjau nagrinėti norėdamas pažiūrėti ar spėjimas dėl Cido pasiteisino. Ir čia pamačiau Red Bull'o kainą. O Red Bull išdūrė.

O Maximoje taip nebūna. Ir aišku kodėl. Jeigu kaina skiriasi, Maxima ištaisys kainą ir dar sumokės 5 berods litų kompensaciją Maximos pinigais.
Didelė rizika taip apgaudinėti pirkėjus.

2 comments

  1. Artiste, kas kada ir kur gavo is maximos 5 LTL??? Nieko is ju negausi netgi su parduotuves valdzia bendraudamas (bandziau 1-a karta, mano brolis 2 kartus. Nervu savo gaila…), saraskino kontoros visos maximos yra, buvo ir bus…

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘1319867399 which is not a hashcash value.

    Like

Leave a comment