Tags

, , , ,


Va, patiekalas, kurį dariau ir nebeprisimenu kaip man gavosi, bet pirmą kartą gavosi labai skaniai. O kitą kartą po kiek laiko nebebuvo taip skaniai.
Taigi užsirašau kiek dar pamenu, reiks dar pabandyti kada kai bus normaliai šviežių pomidorų – gal gausis.

Mintis pasidaryti makaronus kilo po to kai apsilankėm kavinėje Barselona. Ten duoda tokius smulkius makaroniukus tiesiai iš keptuvės.
Taigi mano makaroniukai ispanišku stiliumiu:

Išverdam makaronus, manau, geriausia tuos smulkučius, kur kaip spagečiai tik dar plonesni ir 1-2 cm ilgio. Imam šviežius pomidorus.
Pomidorus supjaustom pakankamai smulkiai, kubeliais. Dedam į keptuvę makaronus, pomidorus ir kepam neilgai, kad pomidorai neiškeptų,
o sušiltų daugiau.

Kas dar tiktų. Manau prieš tai tiktų pakepinti svoguniūkų. Įpjaustyti česnako. Gal kiaušinį įmušti? Užpilti majonezo ir šiek tiek pašildyti.

Pabandysiu kada, papildysiu kaip gavos. 🙂

Advertisements